Long time no see

Halloj!

Vad ska man säga. Det var ett tag sedan sist. Hemsidan är i alla fall uppdaterad nu och som ni kan se har vi inte längre några hästar till salu. Det kommer förmodligen nya så småningom, vilket vi alltid säger, men som vanligt har vi inte material till dem. ( de som vill sponsra med innebandyklubbor kan maila [javascript protected email address] )

Vår situation just nu är den att båda går på gymnasiet, kommer hem sent och behöver helgerna för återhämtning. Alltså får vi inte mycket tid över till käpphästarna, och när vi väl ses är sällan dem vi lägger fokus på. Jag skulle ljuga om jag sa att det fortfarande är lika kul. Tyvärr kommer livet emellan ibland, vilket egentligen är precis vad som hänt nu. Ingen av oss är särskilt engagerade i det hela längre, men ja man ska inte måla fan på väggen. Det kan ju vända, vilket vi helt enkelt får se med tiden.

Anyway, det sociala medie vi syns mest på är Instagram. Även om det kan dröja veckor mellan uppdateringarna sker de oftare där än här på hemsidan, så in och följ @kusinernaskapphastar där!

Senaste och sista bilden på Shadowfax!

8 nov 2015