Haaalloj!!

Hejsan allesammans.

För tillfället är det dåligt med uppdateringar, då vi inte setts på ett tag. Alltså inga nya filmer. De första filmerna på vår YouTube kanal är i alla fall uppe, så det kan ni kolla in! Filmer på alla hästarna ska läggas upp, när vi får tid. Länk finns i menyn till höger!

Vi kommer inte att uppdatera med nya bilder förrän vintern kommer, då träden bara är kala och det inte finns några särskilt fina ställen att fota på. Ni får stå ut med gamla bilder och minnas sommaren som varit. Jobbigare att hoppa nu också, har trillat omkull i leran några gånger och det är inte att rekommenderas. Alltid klarar sig hästarna, men inte jag, nej nej.

För ett tag sedan var vi på Panduro, köpte in lite nytt garn i olika färger. Så småningom kan vi komma att börja sälja repgrimmor, i olika storlekar. Dessa kommer inte vara särskilt dyra då de går relativt snabbt att göra och materialet inte kostar så mycket. Om man är intresserad redan nu kan ni alltid mejla så ska vi se om vi kan göra något åt saken!

Tyvärr har jag ingen bild att bjuda på i detta inlägg då jag skriver från mobilen, ni får hålla ut! Ska nog ta och rasta kameran snart så får vi lite nya bilder i alla fall.

// Eldgrisen

17 nov 2013