Det där med att hoppa högt

Är det okej att säga att jag är rätt bra på det?
Ja det är det nog.

Har redan hoppat 1.10 m i år, vilket känns så himla bra då jag satsar på ännu högre i sommar! Lite kul med tanke på att det tog mig en hel sommar av hoppning förra året, och nu har det tagit någon månad. Har inte hoppat så väldigt mycket, men när vädret tillåtit och jag haft tid så!

 photo unosmetros_zps9416bb69.jpg 
Brunte och jag hoppar 1 m!

Nu till lite "dåliga nyheter", nämligen så är alla pållar sålda! Förutom Jullan, Brunte och Soppan förstås. Så numera finns alltså inga hästar tillsalu. Fem av dem for till Öland, jag tror de kommer ha det jättebra där, och min fina lillkille Saturnus åkte till Gotland idag. Åh jag kommer sakna honom! Han har vart med ett tag nu och hans förtroende till mig var ganska bra. Aldrig kul att sälja hästarna, men vi hoppas att de får så bra hem som möjligt!

Lilla Saturnus. Han var lite av en favorit faktiskt, så himla mysig på alla sätt. Särskilt att rida, han är väldigt fin i både dressyren och hoppningen. Vi hade börjat träna på St:Georges då jag tänkt vara med i den i sommar. Dock verkar den planen ha gått åt skogen nu, det får bli LB:1 med Jullan istället. Lite synd, hade vart kul med St:Georges då det är ett lite svårare program som passade Saturnus alldeles perfekt. Jaja, det kommer väl nya stjärnor hit.

För övrigt har vi skaffat instagram! Så jag tycker ni kan gå in och följa oss där med en gång, @kusinernaskapphastar heter vi! Där finns foton och filmer på oss och pållarna, bland annat hittar ni en film där jag hoppar 1.10 m med Brunte!

Finingen idag.

 


//Eldgrisen

20 maj 2014